Torcik Lodowy Kinder Bueno

http://www.youtube.com/watch?v=QEvB7aUGfEU

9 komentarzy:

  1. Nie wiedziałem, że Cie też tu można znaleźć. Oglądnąłem już dużo filmów z kocham gotować. Czasem oglądałem z nudy, bo są fajne.

    pozdrawiam
    O Kulturze

    OdpowiedzUsuń
  2. eh trochę przegiąłeś z tym tatarem:
    http://www.blog.mediafun.pl/test-tatara-warty-150-tysiecy-zlotych-czyli-kocham-gotowac-kontra-sokolow/
    http://platyna.org/blog/2013/08/13/chemia-tatara-z-sokolowa/

    OdpowiedzUsuń
  3. Skład kinder bueno:

    mleczna czekolada: 31,5 % (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, masło odwodnione, emlgator: leytyny (soja); aromat), cukier, olej roślinny, mąka pszenna, orzechy laskowe 10,8 %, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (soja); aromat), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (soja), substancje spulchnijące (wodorowęglan sodu, węglan amonu), sól, aromat. Sucha masa mleczna: 19,5 %.

    Czyli chemia, cukier trochę czekolady i jedna dziesiąta orzechów

    jesteś hipokrytą Piotrek.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Gdzie tu jakas chemie widzisz poza uwodnionym maslem i spulchniaczami?

      Usuń
  4. ile Kinder bueno trzeba kupić do tego torciku??

    OdpowiedzUsuń
  5. Piotrej jeb.....ć Sokołów te fajki co nabijają kieszeń kosztem naszego zdrowia jesteśmy z Tobą.!!!!!!!

    OdpowiedzUsuń
  6. Ten blog to masakra!!!! Nic tu ciekawego nie ma poprawka nic tu nie ma!!! desery z nutelli ? Serio to nawet nie umiesz zrobić własnego sosu czekoladowego??

    OdpowiedzUsuń
  7. ciekawe przepisy znajdziesz na:

    www.mieszak.pl

    pozdrawiam
    Julek

    OdpowiedzUsuń