Jak zrobić doskonały tatar :)

4 komentarze:

  1. Siemanko!
    Piotrze, dzięki Tobie stawiam pierwsze samodzielne kroki w mojej kuchni :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale hardcore ! Wpierdzielił tatara. Jestem twoim fanem!

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetnie przedstawiony przepis, na pewno także go wypróbuje. Dekoracja tatara widzę że bardzo się liczy, ładne udekorowanie całej potrawy na talerzu zawsze będzie lepiej smakowało, bo w końcu je też się oczami :-). Wiele osób robi prawdziwie arcydzieła dekoracji, mi niestety nie zawsze się udaje. Robię czasami taki prosty http://www.open-youweb.com/jak-zrobic-tatar/ ale zawsze skuszę się na coś lepszego. Dziękuję jeszcze raz za wspaniały wpis.

    OdpowiedzUsuń
  4. A jak nie znajdę polędwicy to można tak samo przygotować z rostbefu albo antrykotu?

    OdpowiedzUsuń